Vraag direct meer informatie aan!

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak en wilt u kennismaken? Bel of mail om een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek te maken.

Wij gaan heel zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken uw e-mailadres enkel om u te contacteren voor deze aanvraag

Advies is heldere stappen

Advies in heldere stappen

Gordijn-Advies begeleidt u bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Een goed advies kan echter alleen tot stand komen als we weten wat we aan elkaar hebben. Tijdens het (kosteloze) eerste gesprek luisteren we naar uw wensen en leggen we onze dienstverlening aan u uit. 

Uw persoonlijke situatie

Wilt u ons advies? Dan inventariseren we uw persoonlijke situatie. Bent u in loondienst of werkt u zelfstandig? Hoe ziet u inkomen er nu én na uw pensionering uit? Heeft u spaar- of beleggingsgeld, leningen of andere schulden? Een advies over verantwoorde woonlasten begint bij een inventarisatie van uw persoonlijke en financiële situatie.

Verantwoorde woonlasten

Welke hypotheeklasten zijn voor u acceptabel? Het hangt natuurlijk ook van uw levensstijl en uitgavenpatroon af welk hypotheekbedrag u verantwoord vindt. Dat toetsen we aan de Gedragscode Hypothecaire Financieringen en de Nationale Hypotheek Garantie. Zo komen we samen tot de beste oplossing.

Hypotheekvormen en constructies

Welke hypotheekvormen en constructies zijn er? Welke vorm past het best bij uw wensen en uitgangspunten? En wat zijn de bijbehorende specifieke voorwaarden? Deze en andere onderwerpen komen allemaal ter sprake. Zo adviseren we u ook over de rentevaste periode, de risico’s die u kunt en wilt lopen en de zekerheid die u wenst. Uw persoonlijke situatie kan in de toekomst immers veranderen. Daarom bekijken we samen met u wat de gevolgen van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of werkloosheid voor uw hypotheek zijn.

Fiscaal en juridisch advies

Ook relevante zaken zoals de belastingsystemen in box 1 en box 3, de eigenwoningreserve, de bijleenregeling en fiscale aftrekposten komen aan bod. Daarnaast nemen we indien nodig de koopovereenkomst van de woning met u door.

Uw hypotheek afsluiten

Nadat alle relevante onderwerpen met u zijn doorgenomen en u een keuze heeft gemaakt, vragen wij de financiering voor u aan. Na ondertekening van de beste hypotheekofferte verzorgen we de volledige afwikkeling van uw hypotheek voor u. Ook tijdens het passeren van de akte bij de notaris is uw adviseur van Gordijn-Advies aanwezig. Nadat u uw hypotheek heeft afgesloten, bekijken we periodiek of deze nog steeds bij uw situatie past.

images

Kies voor kennis & zekerheid

  • Persoonlijk en onafhankelijk advies
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Hypothecair planner
  • Betrouwbaar en deskundig

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak en wilt u kennismaken?

Bel of mail om een afspraak te maken.
Het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Informatie aanvragen