Vraag direct meer informatie aan!

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak en wilt u kennismaken? Bel of mail om een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek te maken.

Wij gaan heel zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken uw e-mailadres enkel om u te contacteren voor deze aanvraag

Verzekeringen

Verzekeringen

Wilt u advies over een overlijdensrisicoverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, opvang van uw woonlasten bij werkloosheid of voorzieningen voor uw nabestaanden?
Ook daarvoor kunt u bij Gordijn-Advies terecht.

Levensverzekeringen

Wat is uw leefpatroon? Hoe gezond bent u? En heeft u een partner en/of kinderen? Met een levensverzekering kunt u hen financieel verzorgd achterlaten als u onverhoopt overlijdt. Samen met u bekijken wij wat de beste oplossing voor u is en welke verzekeringsmaatschappij daar het best bij past. Uw bestaande levensverzekeringen kunnen wij eveneens voor u tegen het licht houden.

Schadeverzekeringen

Ook voor de verzekeringen in en om uw huis, zoals de woning zelf, uw inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, auto en overige zaken bent u bij Gordijn-Advies aan het juiste adres.

Wij werken nauw samen met verzekeringsexpert Frank Colpa, die u graag bijstaat en u kan adviseren over particuliere en zakelijke verzekeringen. Hij is bereikbaar op 070-359.57.01 en via www.colpa-advies.nl.

images

Kies voor kennis & zekerheid

  • Persoonlijk en onafhankelijk advies
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Hypothecair planner
  • Betrouwbaar en deskundig

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak en wilt u kennismaken?

Bel of mail om een afspraak te maken.
Het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Informatie aanvragen